Autor Wiadomość |
|
Wysłany: Piątek 07 Październik, 2011 9:21 |
|
|
MG nadal paskudnie kuleje ale opanował już technikę wchodzenia po schodach dzięki czemu udało mu się dostać do kompa Wznawiamy sesję  ____________ Wyspa i Królik - MG
Ofiara - Keith
Konwój - Zeke
Seasons change, tastes change... but people? People never change, and you delude yourself believing otherwise... |
|
|
 |
|
Wysłany: Piątek 07 Październik, 2011 19:01 |
|
|
Oj, biedo, biedo Ja mogę od niedzieli coś próbować, wieczorami raczej. O ile znajdę jeszcze tę kartę  ____________
|
|
|
 |
LaridaeDowódca Oddziału Skrzydło Burzy

|
Wysłany: Piątek 07 Październik, 2011 21:16 |
|
|
Ja jak zwykle tylko czekam na rozpoczęcie:D ____________ Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.
Konwój- Sharon
Wyspa- Ajra
Królik- Niamh
Cienie pod suchym słońcem- Kriia |
|
|
 |
|
Wysłany: Niedziela 09 Październik, 2011 23:30 |
|
|
Jestem, żyję. Możemy grać dalej . A noga na pewno szybko zacznie działać tak jak powinna. ____________
 |
|
|
 |
|
Wysłany: Poniedziałek 10 Październik, 2011 12:00 |
|
|
Potrzeba by jakiegoś przypomnienia, Darth... ____________
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czwartek 13 Październik, 2011 20:19 |
|
|
Mam złą wiadomość. Niestety sesja nie będzie kontynowana gdyż szlag trafił mój komputer na którym miałem wszystkie przygotowywane materiały oraz wasze karty i inne takie. >.<
Trochę zbieranie i pisanie tego mi zajęło i nie udałoby mi się tego w jakiś sposób szybko spisać, zwłaszcza że też trochę czasu minęło i nie wszystko pamiętam.
Wybaczcie, sesja zostaje bezpowrotnie zamknięta, jednak bardzo możliwę że w czasie najbliższym - pomysł się na razie formuje w głowie - rozpocznę nową sesję w klimacie post-apo. ____________ Wyspa i Królik - MG
Ofiara - Keith
Konwój - Zeke
Seasons change, tastes change... but people? People never change, and you delude yourself believing otherwise... |
|
|
 |
LaridaeDowódca Oddziału Skrzydło Burzy

|
Wysłany: Piątek 14 Październik, 2011 15:28 |
|
|
AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak mogłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic, tylko pójść się pociąć. No nic, czekam na następną.
A Cieeebiieee zgnęęębię. Od poniedziałku
Jeszcze nie wiem co prawda, jak to zrobię Ale zrobię na pewno! ____________ Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.
Konwój- Sharon
Wyspa- Ajra
Królik- Niamh
Cienie pod suchym słońcem- Kriia |
|
|
 |
|
Wysłany: Sobota 15 Październik, 2011 18:22 |
|
|
Spoko, powiem szczerze że początki są dość zabawne więc restart nie jest głupi.
Zapraszam do robienia tego w systemie Mythai - w końcu można już tworzyć postacie online
http://www.mythai.info/rpg/create.php ____________
|
|
|
 |
|