Autor Wiadomość |
EudanWędrowiec MROCZNY ELF

|
Wysłany: Piątek 08 Marzec, 2013 12:39 |
|
|
- To następnym razem sam sobie, kur*a, będziesz usuwał jad wampira z rany po jego ugruzieniu. - powiedział z uśmiechem na ustach Eudan
- Ej... Zauważyłeś, że Cień zemdlał? Wampiry nie powinny przypadkiem nie bać się? ____________ Każdy ma swój własny świat, świat umysłu... |
|
|
 |
|
Wysłany: Piątek 08 Marzec, 2013 12:43 |
|
|
-Jak to zemdlał? myślałem że śpi. -powiedziałi pryskną śmiechem.
-i właśnie następnym razem ostrzegaj jak dajesz coś niebezpiecznego. ____________ Każdy Widzi Idealny Świat... |
|
|
 |

|
Wysłany: Piątek 08 Marzec, 2013 12:45 |
|
|
- BYŁEM PIJANY, KURNA!!! - wrzasnął Eudan
Dodane po 1 minutach:
- Ty chyba z resztą też. - dodał ____________ Każdy ma swój własny świat, świat umysłu... |
|
|
 |
|
Wysłany: Niedziela 10 Marzec, 2013 15:25 |
|
|
-Nooo...Ej zobacz, wreszcie się z czymś zgadzamy .-powiedział Diego z śmiechem. ____________ Każdy Widzi Idealny Świat... |
|
|
 |
EiraWędrowiec

29 Denarów
0 Dukatów
|
Wysłany: Wtorek 04 Czerwiec, 2013 19:22 |
|
|
Uchyliły się drzwi. Do gospody weszła zakapturzona dziewczyna i nieśmiało usiadła w kąciku. Nie zna tutaj nikogo, więc uważnie przygląda się wszystkiemu dookoła. Bardzo chciała by kogoś poznać, lecz jest zbyt nieśmiała. Jedyne co jej pozostaje to czekać, aż ktoś do niej zagada, lecz nic się nie dzieje, a wszyscy milczą... |
|
|
 |

|
Wysłany: Wtorek 04 Czerwiec, 2013 19:55 |
|
|
- Ussta ess zhah Eudan. Vel’bol zhah dossta ess? - powiedział mroczny elf do nowej klientki karczmy po czym potrząsnął głową i dodał:
- Przepraszam, mam małe problemy z mową wspólną, bo przed chwilą odkryliśmy, że mrocznego elfa da się upić. Powiedziałem mniej więcej: Nazywam się Eudan. Jak się nazywasz? - ____________ Każdy ma swój własny świat, świat umysłu... |
|
|
 |
EiraWędrowiec

29 Denarów
0 Dukatów
|
Wysłany: Wtorek 04 Czerwiec, 2013 20:44 |
|
|
- Jestem Eira, miło mi Cię poznać.
Nie ma doświadczenia w nawiązywaniu rozmowy, więc rzuca losowy temat:
- Skąd przybywasz?
[przepraszam, że tak późno odpisuję, ale rozkopali mi internet ] |
|
|
 |
EiraWędrowiec

29 Denarów
0 Dukatów
|
Wysłany: Piątek 07 Czerwiec, 2013 22:05 |
|
|
Znów zapanowała cisza. Eira wstała, podeszła do gospodarza, zamieniła z nim kilka słów i usiadła z powrotem. Po chwili dostała kufel piwa. Wypiła go szybko. Widać nie miała mocnej głowy. Po wypiciu płynu była już lekko upita. Kocim ruchem wskoczyła na stół, a kaptur spadł jej z głowy ukazując gęste, niebieskie włosy. Zaczęła tańczyć [nie mam już pomysłów ] lecz źle postawiła nogę i spadła ze stołu tracąc przytomność.  |
|
|
 |

|
Wysłany: Niedziela 25 Sierpień, 2013 14:15 |
|
|
Eudan potrząsnął głową, "Znowu się zamyśliłem. No pięknie" pomyślał
- Przepraszam, mówiłaś coś? - powiedział, ale gdy tylko zobaczył Eirę leżącą na podłodze, ukląkł przy niej i zapytał:
- Coś Ci się stało? -
(Sorka, że tak dawno nie pisałem, ale mój smok zjadł mi link do tego tematu. ) ____________ Każdy ma swój własny świat, świat umysłu... |
|
|
 |
|
Wysłany: Niedziela 11 Sierpień, 2019 1:12 |
|
|
- Dzień dobry karczmarzu, piwo poproszę! - rozległ się z nikąd wysoki głos który pochodził od zgrabnej kobiety, która, szczerze mówiąc, czasu zbyt dużo nie miała, ale starała się być trochę miła ____________ Fanatyczka~~ |
|
|
 |
|
Wysłany: Niedziela 02 Luty, 2020 10:23 |
|
|
Po dwunastu latach wróciłem. Obejrzałem się przez ramię na karty historii. Dziwny to obraz, lecz znajomy. Niechciany, mój. Co dziś tu zastanę ? |
|
|
 |
|