Autor Wiadomość |
|
Wysłany: Niedziela 27 Sierpień, 2017 17:03 |
|
|
W związku z migracją na nowy serwer w miesiącu wrześniu mogą pojawić się kilkugodzinne problemy z dostępem.
Najprawdopodobniej uda się dokonać zmiany firmy hostingowej bez żadnych problemów - ale na wszelki wypadek informuję Was o tych planach.
Nieco bardziej kłopotliwe może być przeniesienie utrzymania domen. Tutaj już prawie na pewno pojawi się kilkugodzinna przerwa, zanim nowe ustawienia DNS rozpropagują się w sieci. To jednak nastąpi, jeśli w ogóle, najwcześniej w październiku.
Pozdrawiam! ____________
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sobota 09 Wrzesień, 2017 22:30 |
|
|
Od zmiany hostingu zniknęło mi tło. Odczekałem jakiś czas, ale dalej nic nie widzę, jeśli nie zaznaczę tekstu.
Od razu zaznaczam, że korzystam ze stylu forum "Mythai" ten który był od samego początku i tylko na nim mam ten problem. Na innych nie występuje.
Czy on już nie będzie wspierany, czy uzbroić się w cierpliwość? Może nie jestem najaktywniejszy ale na forum wchodzę bardzo często i do tego stylu mam wielki sentyment. ____________ Why say Black Metal when you can say Norsk Arsk Black Metal?
"Nikt już nie pamięta pieśniarza. Pieśń wciąż żyje." |
|
|
 |
|
Wysłany: Niedziela 10 Wrzesień, 2017 17:24 |
|
|
Postaram się od dzisiaj wziąć za błędy
Dodane po 15 minutach:
Okay. Nie chciałem wcześniej nic robić, żeby nie pracować na tych samych plikach jednocześnie z obsługą hostingu (też naprawiali kilka drobiazgów). Ten problem i kilka innych powinny być juz z głowy, ale niekoniecznie znalazłem wszystkie bugi, więc bardzo proszę dawajcie znać jeśli jeszcze coś się pojawi. ____________
|
|
|
 |
|
Wysłany: Niedziela 10 Wrzesień, 2017 19:50 |
|
|
Już działa! Dziękuję!  ____________ Why say Black Metal when you can say Norsk Arsk Black Metal?
"Nikt już nie pamięta pieśniarza. Pieśń wciąż żyje." |
|
|
 |
|